Young Residence

Young residence  isi deschide portile si te invita sa faci cunostinta cu un stil de viata modern, care va mulţumi chiar și cele mai exigente pretenţii în materie de spatii locative.

Modelele diverse  de  apartamente- cu o impartire inteligenta, practica si armonioasa a spatiilor, accesul usor catre toate facilitatile necesare oricarui tip de familie, pozitionarea intr-o zona semicentrala, costurile de intretinere reduse, avantajul de a va putea personaliza apartamentul dupa propriul gust si mai ales pretul, fac din acest proiect o afacere avantajoasa pentru oricine.

Finisaje și dotări apartament

 Centrală termică individuală / instalație  termică îngropată / caloriferele aferente

 Instalație sanitară îngropată

 Cadă sau cabină de duș / jacuzzi

 Gresie/faianță / parchet laminat (modele la alegere)

 Chiuvetă baie cu mobilier inclus, wc suspendat

 Tencuială interioară mecanizată

 Instalație electrică pe cupru, telefonie, cablu TV

 Tâmplărie exterioară din PVC, profile Veka Softline 70 mm, 7 camere, sticlă TRIPAN;

 Glafuri granit

 Uși interioare MDF cu toc reglabil import Cehia sau lemn masiv

 Aer condiționat (opțional)

 Ușă metalică la intrare

Interfon cu cameră video.

 

Detalii ansamblu:

Pentru  confortul cat mai optim al viitorilor locatari , cladirea fost proiectata intr-un regim de inaltime de P+4E. Constructia este realizata dupa cele mai noi norme si normative in constructii din cadre de beton armat si caramida, glafuri exterioare placate cu granit, termosistem HENKEL de 100mm.Scară interioară dispune de trepte și contra-trepte din granit si  balustradă inox.

Apometrele apartamentelor, contoarele de gaz și energie electrică vor fi situate pe casa scării

 

Modalitati diverse de achizitie: plata integrala in conditii speciale de negociere, contractarea unui credit bancar, inclusiv Prima Casa (cu avans minim) sau RATE DIRECT LA DEZVOLTATOR.

Ansamblul este amplasat intr-o zona linistita, cu infrastructura completa, drumuri asfaltate, iluminat public si mijloace de transport. In vecinatatea complexului rezidential se afla mari centre comerciale, dar si scoli, gradinite, terenuri de sport sau unitati bancare. 

 

Pentru mai multe informatii despre acest imobil sau despre alte oferte  similare, contactati broker imobiliari  - Vlad  Apetrei  la  telefon: 0742.246.172 e-mail: apetreivlad@gmail.com  sau la sediul nostru pe  Bld. Nicolae Iorga, nr.7 E.