Lake Residence

 

Gata cu asfaltul care te inconjoara din toate partile! Gata cu tramvaiele care parca-ti trec prin dormitor! Acasa trebuie sa fie liniste!. De aceea va propunem un proiect imobiliar nou amplasat  intr-o zona ferita de trafic greu si poluare.

Noul ansamblu rezidental Lake Residence este amplasat  in zona Pacurari  -  intr-un cadru natural deosebit, fiind  format numai din apartamente de 2  camere, ce se vor preda finisate la cheie si bransate la toate utilitatile.

                Despre “Lake Residence”       

Structura de rezistenta

Imobilul are o structura pe cadre din beton armat ,stalpii din beton sunt armati cu bare de otel cu diametre de 20 si 22 mm, iar planseele sunt din beton de 15 cm dublu armat cu bare independente de 8 mm .Zidaria este realizata din caramida (interior + exterior), iar termoizolatia exterioara este asigurata cu polistiren structurat de 100 mm.

Tipologii de apartamente: 2 camere

Regim de inaltime:  P+4

Contorizar si  bransamente

Apartamentele sunt CONTORIZATE INDIVIDUAL si dispun de contoare de ENERGIE ELECTRICA, APA RECE si GAZ. Toate bransamentele la utilitati sunt realizate de dezvoltator.

Finisaje si dotari:

Tamplaria exterioara este realizata din ferestre cu profile PVC Rehau in culoarea lemnului cu geamuri termopan cu sticla Low-E.  Baile vor fi utilate si  mobilate cu obiecte sanitare din import, bateriile cu care vor fi dotate acestea fiind marca Kludi. Intrarea in apartament va fi  prevazut cu usa metalica. Incalzirea va fi furnizata de  centrala termica individuala, optional avand si varianta unui sistem de incalzire prin pardoseala. Se poate alege  ( optional ) si un sistem de climatizare cu aer conditionat. Apartamentele sunt dotate cu retea de telefonie fixa, suport pentru televiziune digitala si acces internet de banda larga prin fibra optica.

Modalitatile de plata sunt variate si astfel stabilite incat sa fie avantajoase pentru orice cumparator. Acestea sunt plata Cash, plata prin credit ipotecar, credit "Prima Casa" .

 

Pentru mai multe informatii despre acest imobil sau despre alte oferte  similare, contactati broker imobiliari  - Vlad  Apetrei  la  telefon: 0742.246.172 e-mail: apetreivlad@gmail.com  sau la sediul nostru pe  Bld. Nicolae Iorga, nr.7 E.