Newton City

Daca vrei sa achizitionezi o locuinta personalizată, ce beneficiaza de dotari si finisaje de calitate, într-o zonă rezidențială dinamica si modernă , cu toate serviciile și utilitățile în apropiere - alegerea perfectă este ansamblul  - Newton City  - ce ofera  in acelasi loc  apartamente de calitate excepțională, imobil de rang occidental, zone verzi si acces facil catre toate punctele de interes ale orasului.

Cele 64 de apartamente beneficiaza de compartimentare flexibila si au fost concepute astfel incat sa imbine notiunea de spatiu generos cu finisaje de calitate si decoratiuni de calitate premium, optimizate sa ofere confort, intimitate si siguranta viitorilor locatari.

Structura: bloc din cadre de beton armat cu zidarie din caramida. Termoizalarea apartamentelor este realizata cu termosistem  10 mm - AdePlast si vata minerala - URSA.

Dotari si Finisaje:
- sistemul de alimentare cu gaz, energie electrica, apa si canalizare
- sistem de incalzire cu centrala termica si  radiatoare aluminiu - Roca 
- obiecte sanitare bai - Roca
- instalatii electrice si corpuri de iluminat
- conexiuni telefonie, internet si cablu tv
- tamplarie PVC 3 foi/ 5 camere  - Veka
- usi MDF masiv - Ecomatix
- pardoseli parchet trafic intens
- usa metalica anti-efractie la intrarea in apartament
- placari cu gresi si faianta

Dotări spaţii de uz comun:
- contorizarea grupata în nise speciale, pe casa scarii
- lifturi Kleemann (capacitate 8 persoane)
- pardoseli de marmura pe casa scarii
- acces securizat

Utilitati: apa, canalizare, gaze, curent electric – toate de la furnizorii zonali (  Distrigaz, Enel, etc.).

Clienti care antecontracteaza din faza de constructie au avantajul de a personaliza apartamentul: culoarea parchetului, culoarea usilor, mici modificari interioare, culori la gresie si faianta.  De asemenea puteti avea cereri particulare care sa va permita ulterior o mobilare, respectiv o adaptare a functionalitatilor la modul dvs. de viata, la rutina zilnica.

Comision 0% 

Pentru mai multe informatii despre acest imobil sau despre alte oferte  similare, contactati broker imobiliari  - Vlad  Apetrei  la  telefon: 0742.246.172 e-mail: apetreivlad@gmail.com  sau la sediul nostru pe  Bld. Nicolae Iorga, nr.7 E.