Oancea Residence

Situat in carierul Tatarasi – zona Oancea la 1 minut de Tudor Vladimirescu si de  Iulius Mall – Oancea Residence -  este un proiect imobiliar nou cu un regim de inaltime D+P+5E+M ce va livra un numar de 50 unitati locative , spatioase de 2 si 3 camere,  locuri de parcare si spatii verzi comune, intr-o zona residentiala linistita cu blocuri si infrastuctura noua. 


Datorita amplasamentului excelent proiectul dispune de toate beneficiile zonei in care se afla si anume: infrastructura completa si drumuri de acces rapide, bransarea tuturor utilitatilor, distanta mica fata de mijloacele de transport in comun, acces rapid la marile centre si galerii comerciale aflate in imediata apropiere precum si de o foarte buna conexiune cu centrul orasului.

 

DATE TEHNICE:

  • structura pe cadre lamelare si caramida Brikston;
  • pereti interiori din caramida Brikston de 25 cm;
  • fundatii cu perna compactata;
  • hidroizolatii la fundatie;
  • izolare fonica dintre apartamente este conform standardelor europene;
  • tencuiala (MP 75);
  • instalatie electrica cupru brut cu siguranta diferentiale conform standardelor europene; 
  • zidarie pe toate suprafetele de compartimentare.

FINISAJE INTERIOARE SI DOTARI:

- centrala termica  si traseu pe fiecare calorifer in parte;

- tamplarie tripan PVC profil  VEKA 7 camere cu geam low-E ;

- gresie, faianta in baie ,hol si bucatarie;

- bai finisate si utilata complet  cu obiecte sanitare de calitate superioara;

- placaje in camere cu parchet laminat;

- usi moderne la interior;

- usa de intrare metalica antiefractie;

- vopsele lavabile; 

- tencuiala mecanizata;

- iluminat pe casa scarii cu senzorii de prezenta;

In ceea ce priveste compartimentarea interioara si modul de dispunere a spatiilor locative  rezultate, va propunem spre studiu prezentarea individuala a ofertelor, unde veti gasi toate detaliile necesare privind spatiile, compartimentarea apartamentelor si dispunerea camerelor, precum si preturile fiecarei unitati locative.

Atentia oferita modului de finisare interioara este intregit si de faptul ca noul propietar isi poate alege dupa propriul gust materialele  folosite in finisarea interioara, nuante, culori, dar si modul de punere in practica, avand la dispozitie un intreg department care se va ocupa de finisarea noului apartament achizitionat.

 

Pentru mai multe informatii despre acest imobil sau despre alte oferte  similare, contactati broker imobiliari  - Vlad  Apetrei  la  telefon: 0742.246.172 e-mail: apetreivlad@gmail.com  sau la sediul nostru pe  Bld. Nicolae Iorga, nr.7 E.