River`s Towers

Va propunem spre vanzare apartamente cu 1-2 sau 3 camere (compartimentate la cerere) complet finisate  - in incinta proiectului residential -  River"s Towers  - aflat  in zona  Tudor  Vladimirescu .  Amplasat stradal, complexul se bucura totusi de linistea mult necesara a unui camin ideal. Complexul beneficiaza de o pozitionare avantajoasa ce faciliteaza accesul spre central orasului respectiv spre cele mai importante puncte de interes ale Iasului - fapt important pentru cei ce sunt nevoiti sa tina pasul cu ritmul alert al traiului intr-un oras aglomerat.

Ansamblul promite  o excelenta functionalitate ,un grad ridicat de confort si siguranta oferit viitorilor rezidenti, apartamentele  remarcanduse prin generozitatea spațiilor si o excelenta compartimentare. Toate tipurile de apartamente din cadrul acestui proiect sunt total decomandate, cu bucătării închise si beneficiază de 1 sau 2 balcoane.

Unitatile  locative  vor  fi predate  la stadiul complet finisat („la cheie”), avand::

- compartimentare variata, utila;

- tamplarie pvc 6 camere izolatoare  si geam izolant triplex (3 sticle);

- centrala termica proprie de apartamentcu instalație de încălzire îngropată în pardoseală, distribuitor și corpuri radiante modern;

- usi interioare MDF din clasa Premium;

- parchet laminat, placaje cu gresie si faianta in bai si bucatarii;

- zugraveli lavabile;

- bai complet echipate cu obiecte sanitare de la producători consacrați pe plan mondial;

- instalaţii electrice complete, cu prize si intrerupatoare;

- preinstalare linie telefonica, cablu TV si internet ;

- usa exterioara metalica cu sistem antiefractie;

- acces securizat în interiorul complexului, videointerfon;

- casa scării și spațiile comune din bloc vor fi placate cu gresie antiderapantă, balustrade din inox și sticlă securizata.

 

Ansamblul residential,  pe langa avantajele  aduse de locatie, de arhitectura moderna a imobilului, calitatea finisajelor si aplasare -  ofere viitorilor beneficiari  acces rapid catre mijloacele de transport in comun , acces facil la magazine , zone verzi, spatii de recreere si agrement, locuri de joaca pentru copii, unitati spitalicesti si de invatamant  .

Complexul  beneficiaza de infrastructura complete, drumuri asfaltate, iluminat public  si bransamente la toate utilitatile – gaze, apa curenta, canalizare, energie electrica.

Locuintele oferite spre vanzare sunt contorizate individual si beneficiaza de apometre, contor de curent si gaz si  centrala proprie  cu radiatoare atent distribuite pentru fiecare camera in asa fel incat viitorii locatari sa nu aiba nici o problema din punct de vedere termic.

 

Pentru mai multe informatii despre acest imobil sau despre alte oferte  similare, contactati broker imobiliari  - Vlad  Apetrei  la  telefon: 0742.246.172 e-mail: apetreivlad@gmail.com  sau la sediul nostru pe  Bld. Nicolae Iorga, nr.7 E.